Tack till personalen på Kommunal i Borås!

Tack till alla goa "Kummunalare" för era fina kommentarer och era beställningar. Dessutom är jag tacksam över era önskemål därav kom 2 nya tavlor till:

Tavla kung över mina tankar med svart ram:




Tavla blomman:




Är det någon mer som är intresserad av att jag kommer till er arbetsplats och presenterar mina tavlor och kort så hör gärna av er. Maila mig på [email protected], eller ring mig på tel: 0709-850411.

Bästa hälsningar till er!
Bodil

Julmys i stall Nygår’n, Sandared


Lördagen 3 dec kl 12-17


Till förmån för cancerförbundet


 

Försäljning av smått, stort och hjärtligt;

hantverk, julbock, tavlor, smycken, julkort, barnkläder, saftat, syltat och hembakat mm.


Spännande tomtevandring
för de yngre.

Glögg, kaffe, pepparkakor, hembakat, korv med bröd.


Varmt välkomna!


Utställare: Hans Rosendahl, Ulrica Elmgren, Elén Rehnström, Petra Kyllergård, Chatarina Abrahamsson, Ulrika Proohf, Elisabeth Hultgren, Bodil Dower, Katrin Skoglund.


Endast kontant betalning. Vägbeskrivning: från Borås: Kör till Sandared, strax efter ICA, sväng in höger på Alingsåsvägen, fortsätt ca 1 km. efter utomhus gräs fotbolls plan sväng andra grusvägen vänster vid ängarna, följ marschallerna. 


 


Vårda var-dagen!

Jag fick en förfrågan att göra ett kort till en flicka som skulle begravas. Det fick mig att tänka lite extra på alla kära änglar som finns ibland oss. Det blev till ett kort med texten:

"De finns ibland oss, alltid
I molnen, vid stjärnorna
I våra tankar, i våra rum
Nära oss
Omfamnande , sprider de kärlek
Våra minnen är väl bevarade,
de blir vår tröst"

änglasorg - kort:



Mitt i allt advents-pyssel blev jag än en gång påmind om livets värde.
Ta tillvara på var-dagen, vänner!

Kärleka mera - kort




Hjärtliga hälsningar,

Bodil


Glöggsöndag 27 november i Anderstorp

Jag har blivit inbjuden av Faces hudvårdscenter i Anderstorp att få sälja mina tavlor och kort hos dem under deras glöggmys, söndagen 27 november kl 14-17. Så då vet ni var jag finns, jag tar även emot beställning av böckerna. Jag är hedrad över att få vara med, tack till alla berörda! Det ska bli spännande och roligt.

Varma hälsningar,
Bodil Dower

Hotel Gothia Towers intranät

Hej alla fd kollegor! Hoppas allt är bra med er! Vilken ära att få finnas med på ert intranät, TACK till alla berörda!Önskar ni beställa något från bloggen så maila mig: [email protected], jag levererar till Hotel Gothia Towers senast 15 december så beställ gärna före 12 december. Under arkiv: oktober hittar ni information om mig och mina böcker.

Böckerna är som sagt slut. Tack vara att flera har hört av sig om att de vill köpa dem, så tar jag nu upp beställningar via min mail. 

De finns även att låna i Göteborg på Sahlgrenska, Jubileumskliniken, via avd 69 eller kurator onkologavd. Även i Borås på Sjukhuset, via kuratorer på kvinnokliniken och hos psykologerna på Borås Psykoterapiinstitut. TACK! 

Detta kallar jag lycka! 
Många och varma hälsningar,
Bodil 

Första sidan i BT, fredagen 18 november 2012


Hej,

Trodde jag skulle svimma när jag hämtade tidningen i fredags morse, när jag fick syn på mig själv...chockad. Sen den fina artikeln i tidningen. Därefter hörde jag min ljuva stämma på radion också. Tack till alla berörda. Känns fortfarande konstigt.. Tusen tack också för alla underbara kommentarer jag fått! De värmer ska ni veta.

Tack också för alla förfrågningar jag har efter böckerna vilket gör mig glad. Dessvärre är de nu slut. Förhoppningsvis kommer jag att få bidrag eller sponsorhjälp för att göra ett större tryck. Önskar ni beställa boken så maila till [email protected]



För mer information om mig, mina böcker, kort och tavlor, titta in på de tidigare inläggen.

Varma hälsningar,
Bodil




Nyheter

Hej igen!

Under fliken Välkommen till min blogg hittar du information om mig. Under flikarna vänd tanken-våga hoppas och vänd tanken-reflektion med kärlek hittar du information om mina böcker. Tack för alla fina kommentarer!

Det här med blogg är inte min starka sida men jag lär... Jag har lagt in tavlor och kort som jag hade med på mini-mässan, se nedan inlägg. Det går bra att handla av mig. Skicka din beställning till
[email protected]. Har du frågor, funderingar så skriv gärna till mig. Likaså om du har speciella önskemål om tavlor och kort, exempelvis annan färg eller storlek. 

Böckerna håller dess värre (eller destu bättre!) på att ta slut. Jag söker bidrag/sponsorer för att kunna trycka fler. Spännande! 

Jag kommer att finnas med på "Julmys i stallet" lördagen 3 december kl 12-17, välkomna! Mer info kommer.

Ta hand om varandra!
Varma må gott-hälsningar,
Bodil Dower

Mini-mässa Grand Hotel 6 nov 2012

Min första mässa!
Se nedan hur mitt bord såg ut. Tack alla underbara besökare för att ni tog er tid och för era fina kommentarer. Och givetvis tack till de som arrangerade mässan.










4 vita adventshjärtan i trä med text "här råder kär lek", pris 29 kr

Kort med reflektion

Kort med små texter där jag vill få fram värdet i var-dagen, att våga släppa taget och äran över att få vara här och nu. Text och foto av mig. Korten är 15cmx15cm. Bakgrundsbilder kommer från piondesign. Pris per kort: 10kr. Vid köp av 10 olika kort, pris 80 kr.
Titta även under fliken julkort!


Affirmations kort



Fjärils kort



Äran-rosa kort



Äran-grå kort



Blomman kort



Kung kort



Jag älskar kort



In spe kort



Crea diem kort



Vivat kort



Nuet kort



Moln kort





Tavlor med omtanke

Tavlor med tankar om att sprida hopp och kärlek.
Text av mig. Vissa bakgrundsbilder från piondesign. Storlek: 20cmx20cm. På bilderna visas tavla med ram.
En tavla, pris utan ram: 49 kr, pris med ram: 149 kr.

Kärleksbus tavla




Omfamnad tavla



Dröm tavla




Äran tavla



Liten affirmations tavla




Stor affirmations tavla





RSS 2.0